Mirë se erdhe!

Mirë se erdhët në faqen e ndërmarjes Dekoriti SH.P.K. Ju ftojmë që të shfletoni faqen tonë dhe të njoftoheni me punët tona.

Prodhimet tona.

-Këtu në Dekoriti ju mund të gjeni zgjidhje për cdo cep të shtëpisë tuaj.
- Kuzhinat, Dhomat e Gjumit, Dyer të ndryshme janë vetëm disa nga prodhime tona.

-Punimi i Interierit dhe Eksterierit me theks të veqant për Ndërmarjet Hoteliere dhe të ngjashme janë bërë pik dalluese për ne.

Next

Rreth Dekoritit

-Dekoriti është një ndërmarrje me traditë në përpunim të drurit, e themeluar në vitin 1989 këtë vit shënoi 25 vjetorin e veprimtarisë.

-Sot kjo ndërmarje disponon me teknologjin e fundit për përpunim dhe staf profesional i cili përbëhet prej 30 personave , të dedikuar që ti përmbushin nevojat dhe kerkesat e tregut kombëtar dhe më gjërë.

Next

Interier

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej punëve tona në Interier.

Kuzhina.

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej Kuzhinave tona.

Dhoma Gjumi

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej Dhomave të Gjumit

Dyer

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej Dyerve të Hyrjes dhe të Dhomave.

Shkall

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej Shkallëve nga druri me elemente Inoxi.

Inox

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej punëve me Inox.

Tjera

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej punëve të pa kategorizuara.

Klientet

Ne vijim do të mund ti shihni disa prej Klientëve.

Kontakti